Uranos 1500 DP

URANOS 1500 je nejnovější svářečka s nejmodernější invertorovou technologií pro svařování metodou MMA a TIG DC Lift. Tato vynikající svářečka má vysokorychlostní dynamické řízení oblouku a poskytuje vynikající svařovací výkon.

Praktická a robustní souprava v kufříku

URANOS 1500 je praktická a robustní souprava, která je dodávána v kufříku s kompletní sadou vybavení pro svařovací pracoviště. Svařečka je navržena pro těžké provozní podmínky, což zaručuje její dlouhou životnost. Kromě toho jsou plastové části odolné vůči otřesům a otěruvzdorné.

Vynikající výkon i na dlouhých kabelech

URANOS 1500 poskytuje vynikající výkon i na dlouhých kabelech a je ideální pro svařování s více typy populárních elektrod. Navíc je vynikající i při omezení elektromagnetického vyzařování při LIFT start zapálení oblouku.

Nastavitelné ovládací funkce oblouku

URANOS 1500 umožňuje nastavitelné ovládací funkce oblouku jako jsou HOT START, ARC FORCE a ANTISTICK. Tyto funkce umožňují snadné nastavení svařování podle vašich potřeb.

Kompletní sada vybavení

Set obsahuje svařovací zdroj, svařovací kabel s držákem elektrod, zemníci kabel, drátěný kartáč s hrotem, ruční ochranný štít, prodlužovací popruh a balíček 20 ks elektrod. Díky tomu máte všechno potřebné vybavení pro svařování při ruce.

URANOS 1500 je tedy ideální volbou pro ty, kteří hledají vynikající svářečku s nejmodernější invertorovou technologií, vysokou životností a kompletní sadou vybavení pro svařovací pracoviště.

Objednávejte na: info@flaton.cz

383-colorbox

Lorch 300 Control PRO

Zapnout. Svařovat.

Díky automatice nastavení synergie získáte rychle, snadno a spolehlivě perfektní svarové spoje – zcela bez zaučování nebo chyb přenosu. To šetří nejen čas a hotové peníze, ale zaručuje také konstantně vysokou kvalitu svařovacích prací.

Robustní konstrukce.

Skříň zdrojů R je velmi robustní a díky stabilním madlům se s ní snadno manipuluje – ideální pro použití v dílně. Horní strana skříně slouží navíc jako perfektní odkládací plocha.

Optimální posuv drátu.

Odolný systém posuvu drátu včetně prvotřídních v průmyslu prověřených kladkových pohonů zajišťují stabilní, přesný a spolehlivý posuv drátu, předpoklad pro plynulé svařování a čisté svary a díky vysokému zatěžovateli jsou i dlouhé svary svařeny rychle a optimálně.

Multi-proces: Maximální flexibilita.

Svařujte spolehlivě a flexibilně – bez ohledu na svařovací proces. U řady R se nemusíte rozhodovat. Nezáleží na tom, zda se jedná o MIG-MAG, TIG nebo elektrodu. Systém R vás nezklame.

Maximální bezpečnost práce.

S produkty série R chráníte kvalifikované svářeče efektivně, bezpečnost práce zajišťují následující vlastnosti: 
1. připojení hořáku v úhlu
2. dvojnásobné jištění plynové lahve 
3. Brzda proti rozjetí s funkcí Total-Stop

Ceníková cena: 80.250,-Kč

Akční cena: 61.900,-Kč

Objednávejte na: info@flaton.cz

Napsat komentář